Upptäck fördelarna med olika former på magnetskyltar för bilar

SonyGameTruck

Vilken form ska man ha på sin magnetskylt? Basera valet efter dessa insikter...

Magnetskyltar, magnetdekaler eller bilmagneter kallas dom… Du vet, de där smidiga skyltarna som man kan sätta på sin bil och ta av när man vill. Perfekt för företagare som vill marknadsföra sitt företag eller för privatpersoner som vill ha en personlig touch på sin bil. Idag ska vi titta på fördelarna och ändamålen med tre olika former av magnetskyltar: rektangulära, runda och formskurna.

Rektangulära magnetskyltar

Trafikverkets magnetskyltar

Rektangulära magnetskyltar är kanske den mest klassiska formen. De är som små reklamplakat för din bil. Här är några fördelar med rektangulära magnetskyltar:

  1. Enkel att läsa Eftersom de är rektangulära, finns det gott om plats för text och bilder. Perfekt för att visa ditt företagsnamn, kontaktinformation eller en catchy slogan.
  2. Universell form Denna form passar nästan alla bilmodeller och ytor. Du behöver inte oroa dig för att skylten ska se konstig ut på din bil.
  3. Lätt att tillverka Eftersom rektangulära magnetskyltar är enkla i formen, är de ofta billigare att tillverka. Det betyder att du kan få fler skyltar för pengarna!

Runda magnetskyltar

Ambulance Sweden

Runda magnetskyltar är ett roligt alternativ som kan ge ett lite annorlunda och mer avslappnat intryck. Här är några av deras fördelar:

  1. Utstickande design Den runda formen kan få din skylt att sticka ut mer. Perfekt om du vill fånga folks uppmärksamhet snabbt.
  2. Estetiskt tilltalande Många tycker att den runda formen är snygg och passar bra för logotyper eller enkla bilder.
  3. Lätt att placera Eftersom de inte har några hörn, är det lätt att placera runda magnetskyltar på böjda eller oregelbundna ytor på bilen.

Formskurna magnetskyltar

iscribe

Formskurna magnetskyltar är den mest flexibla och kreativa formen av magnetskyltar. De skärs ut efter ditt specifika innehåll, vilket innebär att du kan få dem i nästan vilken form som helst! Här är några fördelar med formskurna magnetskyltar:

  1. Unik design Du kan verkligen låta fantasin flöda! Formskurna magnetskyltar kan till exempel formas som din logotyp, en produkt eller något annat som representerar ditt varumärke.
  2. Ökad uppmärksamhet Eftersom de är så unika, är de perfekta för att dra ögonen till sig. Ingen kommer att missa din bil när den har en cool, formskuren magnetskylt!
  3. Passar perfekt – Om du har ett specifikt område på bilen där du vill placera skylten, kan du få den formskuren så att den passar exakt där.

När ska man använda vilken form?

Att välja rätt form på magnetskylten beror på vad du vill uppnå. Om du vill ha något enkelt och funktionellt är rektangulära skyltar ett bra val. Om du vill ha något mer lekfullt och estetiskt tilltalande kan runda skyltar vara bättre. Och om du verkligen vill sticka ut och göra något unikt, är formskurna skyltar vägen att gå.

Oavsett vilken form du väljer, kommer magnetskyltar att vara en flexibel och praktisk lösning för att marknadsföra ditt företag eller för att ge din bil en personlig touch. Så varför inte ge det ett försök? Du kommer säkert att älska hur enkelt och roligt det är att använda magnetskyltar!

Hoppas dessa tips hjälper dig att hitta den perfekta magnetskylten för din bil. Lycka till.


Med magnetskyltar kan du på ett billigt och smart sätt använda din bil som en gratis reklampelare. Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Dela denna artikel med en vän eller kollega...

Kanske detta intresserar dig?

Ange gärna mått, antal och utseende...
Valfritt – Bifoga grafiska filer/bilder, etc.
Problem att bifoga?
Maila filer till info@bilmagnet.se.